Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Antalya Orman Yangını - Antalya Da Orman Yangini Ntv _ .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi.

Antalya Orman Yangını - Antalya Da Orman Yangini Ntv _ .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi.. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı.

10 haziran 2018 pazar, 13:00. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Henüz çıkış nedeni belli olmayan ve rüzgarın etkisiyle ilerleyen. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya afad müdürlüğü'nden 1 ekip bölgede görevlendirilmiştir.

Antalya Da Cikan Orman Yangini Sonduruldu Son Dakika Haberleri
Antalya Da Cikan Orman Yangini Sonduruldu Son Dakika Haberleri from www.trthaber.com
Antalya'nın kumluca i̇lçesi i̇nceboyun mevkisinde kızıl çam alanında çıkan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. 10 haziran 2018 pazar, 13:00. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektarlık alan zarar gördü.

Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz koylar mevkiinde bulunan ormanlık alanda saat 10.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yeniköy ve yakınındaki yerleşim yerlerinden, ormana yakın bölgelerdeki evler jandarma tarafından tahliye edilmiştir. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale ediliyor. 10 haziran 2018 pazar, 13:00. Yangına antalya, kumluca, finike ve kemer'den gelen 100 orman işçisi karadan. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesine bağlı adrasan mahallesi i̇nceboyun mevkisinde orman yangını başladı. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. Gündemson dakika | antalya'da korkutan orman yangını! Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı.

7q Tkgpz3x6iim
7q Tkgpz3x6iim from cdn1.ntv.com.tr
Yeniköy ve yakınındaki yerleşim yerlerinden, ormana yakın bölgelerdeki evler jandarma tarafından tahliye edilmiştir. 1 saatte kontrol altına alındı. Henüz çıkış nedeni belli olmayan ve rüzgarın etkisiyle ilerleyen. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Geri gündem antalya'da orman yangını. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Antalya kumluca'da sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor.

10 haziran 2018 pazar, 13:00.

Henüz çıkış nedeni belli olmayan ve rüzgarın etkisiyle ilerleyen. Yeniköy ve yakınındaki yerleşim yerlerinden, ormana yakın bölgelerdeki evler jandarma tarafından tahliye edilmiştir. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi.

Antalya Da Iki Noktada Orman Yangini Global Bursa
Antalya Da Iki Noktada Orman Yangini Global Bursa from www.globalbursa.com
Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Henüz çıkış nedeni belli olmayan ve rüzgarın etkisiyle ilerleyen. Yeniköy ve yakınındaki yerleşim yerlerinden, ormana yakın bölgelerdeki evler jandarma tarafından tahliye edilmiştir. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektarlık alan zarar gördü. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı.

Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektarlık alan zarar gördü. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca i̇lçesi i̇nceboyun mevkisinde kızıl çam alanında çıkan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya kumluca'da sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor.

Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale ediliyor antalya yangın. Yangında şu ana kadar 20 hektarlık alan yandı.